Poezen

Noriani’s Poekie

Poekie 4 maanden

Poekie is geboren op 28 augustus 2017. Zij is een Black Golden Tabby Spotted Exotic Shorthair.

Poekie ligt het liefste in de holte van de benen van de jongens; zodra zij op de bank gaan zitten, springt ze erbij en nestelt zich in hun beenholte. Ze wordt dan erg graag geaaid op haar kopje of flank en spint daarbij luidruchtig. Poekie mauwt nooit en volgt ons graag door het huis heen. En ze heeft een lievelingsplekje in de tuin waar we haar vaak kunnen vinden; onder een plant loert ze naar de vogels en kwettert als deze voorbij vliegen!

Poekie is door onze dierenarts FeLV en FIV negatief getest. Ook de DNA test PKD is negatief bevonden.

Haar moeder is een black silver tabby blotched Perzische poes (Malala Monet Grande Josso) en is FeLV en FIV negatief getest. Haar vader is een chocolate Exotic korthaar kater (Yorami’s Lucio) en is HCM, PKD, FeLV en FIV negatief getest.

Brettachtal’s Lilly Rose

Lilly 4 weken

Lilly is 27 april 2018 in Duitsland geboren, een Silver Shaded Exotic.

 

 

 

 

 

Ocrine Des Hortensias De Mean

Ollie 3 maanden

Ollie is op 9 april 2018 in Belgie geboren als Ocrine, een Black Golden Shaded Exotic.

Ollie is heel gezellig en aanhankelijk. Ze speelt veel met de kinderen en kan heerlijk knuffelen en spinnen. Ze was heel snel gewend in ons gezin en voelde zich direct thuis. Ze zoekt ’s avonds graag een plekje bij ons op de bank en nestelt zich dan in een holletje of op een schoot.

Haar vader is een Europees Kampioen; Lattemiele Samy, een Black Golden Shaded Pers. Haar moeder is Jamaica du Domaine de Nephelyne, een Black Silver Shaded Exotic Shorthair met meerdere kampioenen in haar stamboom. Beide ouders zijn uiteraard op alles negatief getest.