Kittens

Poekie heeft samen met Tijger 5 kittens (zie hieronder) gekregen op 26 juli 2018. Raskatten mogen weg bij hun moeder als zij minimaal 13 weken oud zijn, dus in november mogen ze verhuizen!

Kittens 6 weken. Van links naar rechts: Afrodite (vrouwelijk, exotic), Ares (manlijk, pers), Apollo (manlijk, exotic), Athena (vrouwelijk, pers), Artemis (vrouwelijk, exotic).

Huidige kittens; 

Artemis


Artemis (gereserveerd!)

Artemis, onze eerstgeborene van het nestje. Ze wilde als eerste uit de kraamdoos klimmen en at als eerste van het vaste voer. Een ondernemende dame dus! Ze is heel nieuwsgierig en speels en rent geregeld de trap op en neer. Ze heeft een mooie tekening op haar rug; een licht kruis en twee halve rondjes op haar flanken. Artemis begint steeds meer op haar moeder te lijken en heeft daardoor en ook als eerstgeborene een speciaal plekje in ons hart. 

Apollo


Apollo (blijft bij ons)

Apollo, onze verrassingskleur! Hij was de lichtste uit het nest (qua kleur en gewicht), maar heeft inmiddels al zijn nestgenootjes ingehaald en weegt het meest! Hij speelt heel graag met zijn broer en jongste zusje. Zijn mooie vachtkleur en lichtblauwe ogen maken hem tot de favoriet van alle visite.

Ares


Ares (gereserveerd!)

Ares , ons pluizige knuffelkatertje! We zien hem nauwelijks rechtop, omdat hij het allerliefste heel schattig op zijn rug speelt met wie of wat er ook maar voorbijkomt. Hij doet dat heel zachtaardig en rustig en blijft graag op schoot liggen knuffelen.

Athena


Athena (gereserveerd!)

Athena, ons fotomodel. Met zulke mooie smeltogen krijgt ze alles voor elkaar! Als ze aandacht wil, laat ze dat met een klein schor stemmetje heel zachtjes weten. Ze wil heel graag geaaid en geknuffeld worden.

Afrodite


Afrodite (gereserveerd!)

Afrodite, onze verrassingsbaby die 12 uur na haar broers en zussen geboren werd! Ze is de kleinste uit het nest, maar ook het meest actief! Stil zitten voor een foto is niet haar grootste kwaliteit 😉 Ze klimt graag en is altijd in voor een spelletje. Ze stoeit het liefste met Apollo of met ons!

Interesse in een van onze kittens?

Artemis 3 dagen oud

Mocht je enthousiast zijn geworden over (een van) onze kittens en meer informatie wil of een kitten wil reserveren, neem dan contact op met Marije. Op Facebook en Instagram zijn nog meer foto’s en filmpjes te vinden!

Praktisch
Onze kittens zullen volledig ontwormd, ingeënt, gechipt en met stamboom, contract en paspoort bij hun nieuwe baasjes terecht komen zodra zij groot en sterk genoeg zijn om zonder hun moeder verder te kunnen. De ouders zijn getest en geschikt bevonden als gezonde ouders.

Kittenpakket
De nieuwe eigenaars krijgen een kittenpakket van ons mee met daarin voer, speelgoed en de kattenbakkorrels die de kittens gewend zijn, zodat de overgang naar een nieuw huis goed verloopt.

Kosten
Een kitten van ons kost €750. Indien je een kitten wilt reserveren vragen wij om een aanbetaling (niet-restitueerbaar) van €150, waarna jouw kitten gegarandeerd van jou is.