Kittens

 

Kittens 6 weken. Van links naar rechts: Afrodite (vrouwelijk, exotic), Ares (manlijk, pers), Apollo (manlijk, exotic), Athena (vrouwelijk, pers), Artemis (vrouwelijk, exotic).

Kittens die inmiddels bij nieuwe eigenaren wonen; 

Artemis


Artemis 

Artemis, onze eerstgeborene van het nestje. Ze wilde als eerste uit de kraamdoos klimmen en at als eerste van het vaste voer. Een ondernemende dame dus! Ze is heel nieuwsgierig en speels en rent geregeld de trap op en neer. Ze heeft een mooie tekening op haar rug; een licht kruis en twee halve rondjes op haar flanken. Artemis begint steeds meer op haar moeder te lijken en heeft daardoor en ook als eerstgeborene een speciaal plekje in ons hart.

Apollo


Apollo (is bij ons blijven wonen)

Apollo, onze verrassingskleur! Hij was de lichtste uit het nest (qua kleur en gewicht), maar heeft inmiddels al zijn nestgenootjes ingehaald en weegt het meest! Hij speelt heel graag met zijn broer en jongste zusje. Zijn mooie vachtkleur en lichtblauwe ogen maken hem tot de favoriet van alle visite.

Ares


Ares 

Ares , ons pluizige knuffelkatertje! We zien hem nauwelijks rechtop, omdat hij het allerliefste heel schattig op zijn rug speelt met wie of wat er ook maar voorbijkomt. Hij doet dat heel zachtaardig en rustig en blijft graag op schoot liggen knuffelen.

Athena


Athena 

Athena, ons fotomodel. Met zulke mooie smeltogen krijgt ze alles voor elkaar! Als ze aandacht wil, laat ze dat met een klein schor stemmetje heel zachtjes weten. Ze wil heel graag geaaid en geknuffeld worden.

Afrodite


Afrodite 

Afrodite, onze verrassingsbaby die 12 uur na haar broers en zussen geboren werd! Ze is de kleinste uit het nest, maar ook het meest actief! Stil zitten voor een foto is niet haar grootste kwaliteit 😉 Ze klimt graag en is altijd in voor een spelletje. Ze stoeit het liefste met Apollo of met ons!

Interesse in een van onze kittens?

Artemis 3 dagen oud

Wij hebben besloten om voorlopig geen kittens meer te nemen.

Op Facebook en Instagram zijn nog meer foto’s en filmpjes te vinden!

 

 

 

Praktisch
Onze kittens zullen volledig ontwormd, ingeënt, gechipt en met stamboom, contract en paspoort bij hun nieuwe baasjes terecht komen zodra zij groot en sterk genoeg zijn om zonder hun moeder verder te kunnen. De ouders zijn getest en geschikt bevonden als gezonde ouders.

Kittenpakket
De nieuwe eigenaars krijgen een kittenpakket van ons mee met daarin voer, speelgoed en de kattenbakkorrels die de kittens gewend zijn, zodat de overgang naar een nieuw huis goed verloopt.

Kosten
Een kitten van ons kost €750. Indien je een kitten wilt reserveren vragen wij om een aanbetaling (niet-restitueerbaar) van €150, waarna jouw kitten gegarandeerd van jou is.